10 Best Answers in Beauty Pageant



10 Best Answers in Beauty Pageant




1.Question: “What is the essence of being a woman?
Answer: “Just being a woman is God’s gift that all of us must appreciate. The origin of a child is a mother, and is a woman. She shows a man, what sharing, caring and loving is all about.”

2.Question: “If a man from the moon landed in your hometown, what would you do to entertain him?
Answer: “Oh, just the same things I do. I think if he had been on the moon for so long, I think when he comes over he wants to change”.

3.Question: "If Miss Universe would become pregnant during her reign, could she be allowed to continue as Miss Universe?"
Answer: "Personally, I think Miss Universe is a symbol of a woman in prone to celibacy her femininity. And I believe that if she got pregnant, you are not supposed to end the title. But, as a woman she should celebrate her femininity."

4.Question: "If you could change one of your physical characteristics, which one would it be and why?
Answer: "Thank God! I am very well satisfied with the way God created me, and I wouldn't change a thing. I consider myself a woman endowed with inner beauty. I have acquired many wonderful principles from my family, and I plan to follow these through the rest of my life. And now I would like to give all of you a piece of advice: Respect one another."

5.Question: “What is that something you've done, that you will never do again?”
Answer: First, I'd like to start off by saying that every experience, no matter what it is, good or bad, you'll learn from it. That's just life, but something I've done that I've probably regretted, would be picking on my siblings' growing up because you appreciate them so much more when you're older, you get closer to your family

6.Question: “What is the one lesson you learned as a child that still affects your life today?”
Answer: "I have been dancing since I was a child. I grew up among many students and teachers. I learned to always be happy, patient and positive. That is also what I want to teach to the next generation

7.Question: “Right now there is a protest going on right outside here calling the Miss Universe Pageant disrespectful of women. Convince them they are wrong”
Answer: " I think pageants like the Miss Universe pageant gives us young women a platform to foray into the fields that we want to and forge ahead, be it entrepreneurship, be it the armed forces, be it politics. It gives us a platform to voice our choices and opinions, and makes us strong, independent that we are today. "

8.Question: If you had one million dollars what would you do with it?
Answer: "I would buy a big house where I can live with all the people I love".

9.Question: Which have it easier in life: men or women?
Answer: "God made us to share and have differences, but big differences?  The difference is that men think, they think that the faster way to go to a point is to go straight, and women know that the faster way to go to a point is go the curves and fix every curl".

10.Question: If there were no rules in your life for one day and you could be outrageous, what would you do?
Answer: "I would eat everything in the world. You do not understand. I will eat everything twice. "



Share on Google Plus

About intouchmagazine nethd

Hi My Name is Krissy, Full Time Blogger :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment